HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtainen muutosvalmennus on sinulle, joka haluat ryhtyä tuumasta toimeen kohti levollisempaa ja merkityksellisempää elämää.

Pohdit ehkä ajanhallinnan ja jaksamisen haasteita, olet väsynyt suorittamaan elämää, ajelehtimaan muiden odotusten mukana, tai kaipaat motivaatiota työhön tai opiskeluun tai muutosta nykyisiin ihmissuhdekuvioihin. 

Olet luultavasti kyllästynyt nykyiseen tilanteeseesi, jossa tunnet, että jotain olisi tehtävä toisin, jotta voisit paremmin.

Tulit oikeaan osoitteeseen!

Pääset alkuun jo tänään tilaamalla ilmaisen Kolme askelta kohti omaa tarkoitusta –minioppaan. Saat sen sähköpostiisi klikkaamalla TÄSTÄ LINKISTÄ.

”Ilman valmennusta en olisi varmasti lähtenyt tavoittelemaan juuri minulle mielekkäitä asioita vaan jumittaisin edelleen peloissani. Valmennuksen myötä kasvoi rohkeuden lisäksi itsetuntemus ja itsemyötätunto. Voin suosittella valmennusta ihan kaikkiin elämäntilanteisiin tuomaan selkeyttä, konkreettisia työkaluja mielelle sekä tyyneyttä ratkaisutilanteisiin. Luotan Meri-Tuulin ammattitaitoon 100 %”

Jos tutkit juuri nyt tätä vaihtoehtoa, uskaltaisin väittää, että olet kypsytellyt aihetta jo hyvän tovin. Nyt on hyvä aika muutoksen toteuttamiseen. Parempaa aikaa ei ole.

Tein itse vuosikausia päätöksiä ja lupauksia monenlaisista muutoksista, mutta vasta kun hyväksyin, että minun ei tarvitse jaksaa yksin ratkaista kaikkea, asiat alkoivat rullata.

Tehokkaalla 3-6 kerran valmennuspaketilla kartoitetaan nykytilanteesi, muutostoiveet ja tehdään suunnitelma niiden toteutumiseksi. Rohkaisen sinua kyseenalaistamaan omia ajatusmallejasi, pohtimaan mikä ei toimi tämän hetkisessä arjessasi, innostan muutokseen ja patistan toimintaan. Tarjoan sinulle todistetusti toimivia työkaluja niin perinteisen psykologian, positiivisen psykologian kuin sosiaalipsylogiankin tieteistä, asiantuntijan sekä kokemusasiantuntijan näkökulman ja tarvittavan potkun persuksille toteuttaa muutoksia.

Ota yhteyttä merituuli@nowhere.fi ja sovitaan aika.