HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtainen muutosvalmennus on sinulle, joka haluat ryhtyä tuumasta toimeen kohti sellaista elämää, joka innostaa.

Olet kyllästynyt nykyiseen tilanteeseesi, jossa tunnet, että jotain olisi tehtävä toisin, jotta voisit paremmin.

Tulit oikeaan osoitteeseen!

Jos tutkit juuri nyt tätä vaihtoehtoa, uskaltaisin väittää, että olet kypsytellyt aihetta jo hyvän tovin. Nyt on hyvä aika muutoksen toteuttamiseen. Parempaa aikaa ei ole.

Tein itse vuosikausia päätöksiä ja lupauksia monenlaisista muutoksista, mutta vasta kun hyväksyin, että minun ei tarvitse jaksaa yksin ratkaista kaikkea, asiat alkoivat rullata. Sen vuoksi haluan rohkaista sinua ottamaan vastaan sparrausta, tukea ja rohkaisua! Yksin pääset luultavasti ainoastaan niin pitkälle kuin olet päässyt tähänkin asti. Useimmiten, ensimmäisen epäröinnin ja pelon tullessa mieleen, mielesi palaa tuttuun ja turvalliseen ajatuskuvioon ja ajatus muutoksesta – jostain uudesta ja innostavasta – hautautuu taas ”sitten myöhemmin” toteutettavien asioiden listalle. Mutta mietipä, mitä olisi jo mahdollisesti tapahtunut jos olisit oikeasti onnistunut kaikki ne kerrat, kun mietit asiaa, jota toivoisit elämääsi? Eikö harmittaisi, että et aloittanut aiemmin toteuttamaan muutoksia?

Tiedän, että osaan auttaa sinua. Valmentaminen on intohimoni ja olen sitä tehnyt työkseni jo kymmenen vuotta. Tässä kuitenkin pari mielipidettä naisilta, joita olen valmentanut.

”Ilman valmennusta en olisi varmasti lähtenyt tavoittelemaan juuri minulle mielekkäitä asioita vaan jumittaisin edelleen peloissani. Valmennuksen myötä kasvoi rohkeuden lisäksi itsetuntemus ja itsemyötätunto. Voin suosittella valmennusta ihan kaikkiin elämäntilanteisiin tuomaan selkeyttä, konkreettisia työkaluja mielelle sekä tyyneyttä ratkaisutilanteisiin. Luotan Meri-Tuulin ammattitaitoon 100 %”

-Laura

”Olen melkein vuoden verran käynyt Meri-Tuulin yksilövalmennuksessa. Minulla on ollut hyvin haasteellinen vuosi sekä uuden työpaikan takia että ihmissuhteissa. Sessiot Meri-Tuulin kanssa ovat olleet kun henkireikä, tauko ja uudelleenlataus yhtä aikaa. Olen saanut uusia näkökulmia, inspiraatiota, tsemppausta ja joka session jälkeen on ollut kevyempi olo. 

Keskustelun ja eri harjoitusten kautta olen Meri-Tuulin avulla työstänyt paljon erilaisia teemoja. Arvot, identiteetti, normit, lapsuus, tunnelukkoja, käytösmalleja ja omien rajojen asettamista ovat aiheita jotka ovat olleet hyvin läsnä sessioiden aikana. Tavoitteeni on muun muassa ollut löytää keinoja tunteiden ja ahdistuksen ymmärtämiseen ja hallitsemiseen, päästä pikkuhiljaa eroon suorittamisesta ja täydellisyyden tavoittelemisesta ja löytää usko tulevaisuuteen jälleen kerran. 

Meri-Tuulilla on vankka tieteellinen pohja ja minun oma ymmärrys/tietämys ihmismielestä ja aivotoiminnasta on valmennuksen kautta kasvanut reilusti. On helpompaa tehdä muutoksia ja työstää itsensä jos ymmärtää miten paljon voidaan oikeasti vaikuttaa omaan mieleemme.

Identiteettikriisi ja ahdistus tulevaisuudesta on muuttunut innostukseen ja motivaatioon. Uskon kovasti, että jokainen hyötyisi siitä, että pysähtyisi ja miettisi miltä elämä tuntuu ja mihin suuntaan on menossa. Luulen, että meidän kyky unelmoida ja tuntea omat tulevaisuuden toiveemme heikkenee helposti  työpaineen ja yhteiskunnan normien takia. 

Olen valmennuksen kautta saanut apua havaitsemaan erilaisia tulevaisuuden polkuja,  koen että kauan hukassa ollut sisäinen ääni, tai niin sanottu intuitio, on löytynyt taas. Meri-Tuulin lempeällä kannustuksella olen kokenut olevani valmis tekemään rohkeita päätöksiä jonka seurauksen on ollut hyvin positiivinen muutos.  

Meri-Tuuli on empaattinen ja lämmin ihminen joka osaa olla täysin läsnä. Olen kokenut olevani kannateltu, täysin turvassa ja että minua on kuunneltu ja otettu tosissaan. Se on äärimmäisen voimauttavaa. On tuntunut siltä että mikään aihe ei ole ollut liian häpeällistä nostaa esiin, iso osaa työskentelyä on ollut normalisoida vaikeat tunteet ja ajatukset. Huumoriakin ollaan käytetty ja itku on ollut hyvin sallittua.  

Isona plussana on ollut että työskentely Meri-Tuulin kanssa on ollut joustavaa ja tapaamisia on ollut helppo saada kalenteriin. Suosittelen!”

-Miki

Tarjoan sinulle valmentajana todistetusti toimivia työkaluja niin perinteisen psykologian, positiivisen psykologian kuin sosiaalipsylogiankin tieteistä, asiantuntijan sekä kokemusasiantuntijan näkökulman, kaiken tukeni ja tarvittavan potkun persuksille toteuttaa juuri sen muutoksen, jossa olet halunnut onnistua jo pitkään. Tällä kertaa se tapahtuu!

Pääset heti alkuun varaamalla tästä ILMAISEN valmennuspuhelun. Puhelun aikana kartoitetaan muutostoiveesi, tämän hetkinen tilanteesi ja miten voisimme yhdessä edetä. Puhelu ei sido sinua mihinkään.