Workshopit ja ryhmät

Urbaani irtiotto- valmennus on käynnissä 6.1.-6.3.2019 – ryhmä on täynnä. Uusi valmennusryhmä alkaa maalis-huhtikuussa, seuraa NOWHeren somekanavia ja postituslistaa saadaksesi tiedon ilmoittautumisesta nopeimmin!

Kevään 2019 aikataulua lyödään lukkoon parhaillaan. Seuraa somekanaviamme, ja liity postituslistalle, niin saat tiedon uusista tapahtumista ensimmäisenä ja paljon ilmaista hyödyllistä tietoa pääsi hyvinvointia tukemaan.

Palautteita workshopeista:

”Huippuunsa hiotut harjoitukset ja lämmin läsnäolo teki vaikutuksen. Valmiita vastauksia ei saanut, mutta apua ja oikeita kysymyksiä sitäkin enemmän. Stressisunnuntai antoi allekirjoittaneelle eväitä pitkäksi aikaa ja käynnisti matkan minuuteen joka tekisi itse kullekin hyvää! Meri-Tuuli on valmentanut ihmisiä vuosikausia tanssin parissa – nykyään koulii mieltä sekä sielua samalla pieteetillä ja empatialla. Suuri suositus!”

-Anni Leiponen

”Osallistuin 2.12.2018 stressisunnuntain workshopiin. Paikka itsessään oli jo ihanan rento ja rauhoittava. Päivä ylitti odotukset ja antoi ehdottomasti eväitä itselle. Ohjaaja osasi hommansa; piti tunnelmaa yllä, oli kannustava, hauska ja asiantunteva. Voin ehdottomasti suositella ryhmiä tai vastaavaa vaikka yksilöohjauksena.”

-Virpi Armel

”Osallistuin Olen valmis! workshoppiin. Kaksituntinen sujui siivillä innostavan ja ammattitaitoisen ohjaajan vetämänä. Lopun rentoutus/tulevaisuuden suunnittelu peiton alla kruunasi illan. Suosittelen!

-Ulpu Puhakka, Ulpustudio

”Taas niin superhyödyllistä kun joku sanoo asioita ääneen. Ja niitä järkeviä, tärkeitä, siitä valtavasta tietomassasta poimittuja oleellisia asioita. Tietoa on niin paljon saatavilla (ja itelläkin), mutta se aina häviää sinne taka-alalle, unohtuu, tai on välillä hankala hahmottaa mikä on oleellista ja hyödyllistä oikeesti. Ja edelleen, konkreettiset vinkit on niin hyviä. Erityisesti nää mitä tänään oli tarjolla.”

”Workshop antoi paljon työkaluja ja ajattelun aihetta. Varsinainen työ on jokaisen tehtävä itsensä kanssa, mutta workshopin henki toi fiiliksen, että nämä on mahdollisia asioita.”

”Mahtava inspo- ja infosessio yhdistettynä syvään rentoutukseen. Täydellinen nollaus.”

”Workshop auttoi konkretisoimaan omia mielessä pyöriviä asioita, antoi työkaluja oman pään huoltoon. Muistin pitkästä aikaa kuinka hyvältä tuntuu olla ja hengittää. Jäi hyvällä tavalla sellanen olo, että ”milloin on jatkokurssi?” Ihanaa olla ryhmässä, missä huomaa, että näitä asioita pyörittelee muutkin mielessään. Armollisuus itseä kohtaan on tällä hetkellä workshopin jälkeen hyvä.”

”Konkreettinen työkalupakki, millä voi aloittaa uudesta näkövinkkelistä päänhuoltoa. Informaatio oli hyvin jäsenneltyä ja omaa pohdintaa herättävät kysymykset tarpeeksi selkeitä. Ja ehdottomasti hyödyllisintä jälleen tajuta, että on ok olla itsensä kanssa ulalla, vaikka tietäisikin kuinka hyvin miten kannattaisi toimia.”

”Erittäin kova- jokaisen kannattaisi tutustua omaan päähän- ajatuksiin, ajatusmalleihin ja tapoihin. On myös todella terveellistä kuulla muiden ajatuksia samoista jutuista mitä itse päässään pyörittelee.”

”Suosittelisin! Niille, jotka miettivät asioita ensimmäisiä kertoja ja niille, jotka jo ovat niitä pidemmälle miettineet. Merkulta saa hyvin uusia ajatuksia ja lähestymistapoja omiin ajatuksiin.”

”Jokaisen pitäisi saada mahdollisuus pysähtyä ja miettiä näitä juttuja ja omaa hyvinvointia.”