Palautteita valmennuksista ja kursseista

Olen saanut niin paljon hyvää tietoa ja oivalluksia, sekä ja oppinut hyödyllisiä harjoituksia joita voin jatkossakin käyttää. Olen oppinut pysähtymään, ajattelemaan asioita eri näkökulmista ja ymmärtämään itseeni paremmin. Usko siihen että omiin ajatuksiin voi vaikuttaa ja että ihminen voi muuttua on vahvistunut. Ymmärrys siitä mikä onnellisuus on ja miten omaan onnelisuuteen voi vaikuttaa on myös ollut hyvin antoisaa. 

Olen kärsinyt jo pitkään ahdistuksesta, joka vaikuttaa kaikkeen tekemiseeni. Valmennus auttoi minua löytämään ahdistuksen takaa syitä, mikä taas auttaa ymmärtämään paremmin toimintaani ja toivottavasti muuttamaan toimintaani ja ajattelumallejani.

Tuntuu, että joka viikko sain jonkun ahaa-elämyksen.  Olin aivan lukossa henkisesti ennen valmennuksen alkua. Olin lukenut pari opusta aiemmin, mutta ne olivat lähinnä lisänneet ahdistusta, koska minusta tuntui, etten voi koskaan päästä irti ”hulluuksistani”. Olin alkanut ymmärtää, mikä kaikki minussa on vikana, mutta minulla ei ollut mitään keinoja päästä niistä eroon. Valmennus toi minulle uskoa itseeni ja siihen, että prosessi on mahdollinen. Nyt siis tuntuu siltä, että voin ryhtyä kehittämään itseäni ja minä en ole tuomittu ikiajoiksi toistamaan samoja ongelmia.

Ilman valmennusta en olisi varmasti lähtenyt tavoittelemaan juuri minulle mielekkäitä asioita vaan jumittaisin edelleen peloissani. Valmennuksen myötä kasvoi rohkeuden lisäksi itsetuntemus ja itsemyötätunto. Voin suosittella valmennusta ihan kaikkiin elämäntilanteisiin tuomaan selkeyttä, konkreettisia työkaluja mielelle sekä tyyneyttä ratkaisutilanteisiin. Luotan Meri-Tuulin ammattitaitoon 100 %

Valmennuksen kaari oli loistava ja tuntui että oma sisäinen muutos tapahtui aika paljon sen mukaan: aloitus aktiivisella pysähtymisellä ja jatko syvemmällä pohdiskelulla samalla kun on työstänyt ihan käytännön asioita ja toimintamalleja.

Suosittelen ehdottomasti Päänhuoltoa ja Irtiottoa! Tästä saa kattavasti infoa mielen toiminnasta ja nimenomaan KEINOJA millä lähestyä omaa päätä. Työkalujen saaminen on tuntunut kaikista isoimmalta tämän prosessin myötä. Paljon asioita on ollut tiedossa itsestä jo pitkään ennen tätä settiä, mutta vasta nyt tuntuu että osaan TEHDÄ jotain esim. Lukkojen purkamiseksi. Ihanaa on ollut saada nimiä ja termistöä asioille, jotka ovat tuntuneet aiemmin ”mutu”- tiedolta. Love it! Näihin asioihin palaan luultavasti lopun ikäni.

Suosittelen! Miksi? Koska valmennuksessa pääsi vertaisten kanssa ja lempeässä ohjauksessa kokeilemaan mielen työkaluja ja purkamaan niiden testaamisesta syntyneitä fiiliksiä lämpimässä seurassa. Minulle asioiden reflektoiminen yhdessä muiden ihmisten ja ammattitaitoisen ohjaajan kanssa on tärkeintä, kurssin varsinainen sisältö tulee vasta toisena. Ryhmä voimaannuttaa ja lohduttaa, kun tajuaa, ettei ole ainut, joka painiskelee itsensä ja/tai elämänsä kanssa. ❤
Suosittelen lämpimästi Irtiottoa! Koska… Missä muualla saa olla niin vapaasti oma itsensä ja oppia tuntemaan itseään. Haastavaa ja perseestä hetkittäin ja toisaalta niin antoisaa ja avaa ihan erilaisia mahdollisuuksia elää omaa uutta todellisuutta. Ei päästä helpolla, mutta kuka nyt haluaisikaan helppoa Irtiottoa!? Okei, minä! Mutta lieneekö itsensä repäisy vanhoista illuusioista koskaan helppoa? Nahka on luotu uudelleen, pohja on vahvempi, jolle rakentaa omia unelmia ja toiveita. Meri-Tuuli on lempeä, vahva, selkeä ja hauska kartturi oman kartan selkeyttämisessä. Kartalla tarkoitan sitä maisemaa missä olet kulkenut ja mitä tietä olet valitsemassa. Se vaatii työtä, valmiutta, rohkeutta, herkkyyttä ja avoimuutta ja Meri-Tuuli pitää hellästi kompassia kädessä näyttäen karikot ja mahdollisuudet. Tämä on uteliaiden, rohkelikkojen ja tienraivaajien paikka! Osallistu – ja valitse red or blue pill. 
Suosittelen Irtiotto-valmennusta ihan kaikille. Ihan kaikki hyötyy siitä, että miettii omia toimintatapojaan ja niiden syitä. Eritysesti jos on stressaantunut/suorittaja/epämääräisesti huonovointinen yms.Oli tosi hyvä, että tutkitun tiedon lisäksi sai ihan konkreettisia tehtäviä, koska tekemisen kauttahan ne asiat muuttuu. Elikkäs oikein hyvä paketti kaiken kaikkiaan!
Sain selkeyttä elämääni, tunteisiini, mitä haluan, työn vaihtamiseen apukeinoja..

Sain työkaluja stressin käsittelyyn, pääasioiden avaamiseen ja itseni rehellisempään kohtaamiseen.

Valmennus ainakin auttoi eväitä käsitellä voimakkaita avuttomuuden tunteita, jotka usein aktivoituu turhaan aikaisempien kokemusten vuoksi. Sain myös apua epäonnistumisen tunteen käsittelyyn.

Valmennuksen avulla olen myös löytänyt jonkunlaisen suunnan ja ainakin saanut uskoa siihen, että omaa elämää voi hallita jos vaan ymmärtää miten. Valmennuksen kautta olen onnistunut kehittämään etäisyyttä minun ajatuksiin ja tutkia niitä kriittisesti hellällä tavalla. Hallitsen ahdistukseni paremmin. Osaan paremmin pysähtyä ja itse rauhoittaa itseäni. Kiitos valmennuksen olen itselleni parempi ystävä.

Aloin kyseenalaistamaan enemmän mielessä usein toistuvia keloja (epäonnistuminen) ja purkamaan niitä osiin.

Yksi iso oivallus oli miten paljon kuka olen on linkitetty minun arvoihin.  Wow, kiitos siitä. Se selittää niin monta asiaa. Itsensä priorisoiminen ja harjoitukset jotka tuo esiin omat toiveet, haaveet ja rajat olivat hyvin tärkeitä. Olen kauan tuntenut että en kuule oma sisäistä ääntäni vaikka intuitioni on varmaan aina ollut läsnä. Olen kokenut hyödylliseksi pohtimaan vahvuuksiani ja heikkouksiani ja miten ne linkittyy toisiinsa. Niiden avulla olen pohtinut identiteettiäni ja mistä se rakentuu ja mitkä kipukohdat löytyy jotka olisi vielä hyvää työstää.

Tunnelukkojen käsittelyyn sain apua. Sain myös perspektiiviä asioihin tai oikeastaan ottamaan perspektiiviä asioihin.

Tällä hetkellä ainakin luulen osaavani toimia paremmin tilanteessa jossa olotilani on selittämättömän kurja/ahdistunut ja elämänhallinnasta ei tietoakaan. Valmennuksessa sain koottua itselleni listan asioista mitä sillä hetkellä voisin miettiä ja tehdä, jotta  helpottaisi. Ja tämä on siis juurikin asia jota valmennuksesta lähdin hakemaan.

Vahvuuksien merkityksen ymmärrys oli parasta. Tajusin että niillä nimenomaan olisi suuri merkitys mun hyvinvointini kannalta ja se että en tähänastisessa elämässäni ole keskittynyt niin selittää aika paljon juttuja jotka menneet niin kuin ovat menneet.

Itsetuntemus sai tietyt ”raamit” tai nimet, joiden kautta näkee omia heikkouksia, joita voi muuttaa.

Tuntui että ymmärrät ja näet kokonaisvaltaisesti ne haasteet joiden parissa meistä niin moni tuskailee ja valmennuksessa huomasi että näin todella on ja sun kanssa pystyy käymään läpi, käsittelemään ja kehittelemään työkaluja vaikka mihin ongelmiin.

Kiitos ihan tosi paljon Irtiotosta ja kaikesta sulle Meri-Tuuli! Tämä oli paitsi antoisaa, valaisevaa ja vähän rankkaakin (joillakin tapaamiskerroilla tai kun jotain asioita pohti itsekseen), niin aina myös todella hauskaa. Jotenkin aina nautin suuresti siitä rennosta ja humoristisesta otteesta jolla asioita käytiin läpi. 🙂

Sinun seurassa on helppo tuntea olonsa turvalliseksi ja kokea tulleensa nähdyksi. Kaikille tekisi varmaan hyvää pysähtyä, harjoitella rentoutumista, pohtia omaa suorittamista ja jakaa sitä tuskaa mitä on olla ihminen meidän yhteiskunnassa. Lempeyttä omaa itsensä kohti on pakko harjoitella koska harvoille se tulee itsestään.